WOENSDAG 28 JUNI 2023 OPEN HUIS ONTMOETINGSKERK

Bron Ouderenbond PCOB.

Woensdag 28 juni is de slotdag van het Open huis voor het seizoen 2022/2023.
Deze morgen komt theatergroep’ Mooi Weer ‘met een aansprekend en vermakelijk programma, ‘Het Kleine Café’ in de grote kerkzaal. Deze groep, nu in een nieuwe samenstelling, heeft voor corona ook een paar keer opgetreden en daar hebben we met elkaar allemaal erg van genoten!

Iedereen is deze morgen van harte welkom om deze slotdag mee te beleven.
De toegang is vrij, maar omdat er aan het boeken van een theatergroep een behoorlijk kostenplaatje hangt, vragen we om een bijdrage naar draagkracht met een richtbedrag van 10 euro. U kunt uw bijdrage (indien mogelijk in een gesloten enveloppe) bij binnenkomst of na afloop in de daarvoor bestemde bus doen.

Inloop vanaf 9.45 uur. De voorstelling begint om 10.15 uur, er is een pauze en de voorstelling duurt tot 12.00 uur.

Daarna volgt zoals gebruikelijk een feestelijke pannenkoekenmaaltijd waarmee we deze dag afsluiten. Als u wilt aanschuiven bij deze pannenkoekenmaaltijd , willen we dat graag van tevoren weten i.v.m. het bakken en inkopen van alle benodigdheden.
U kunt zich liefst voor 25 juni aanmelden door uw naam in te vullen op de lijst die in de hal van de kerk ligt, of door te bellen of mailen naar Cor den Dopper of Idelette Reehorst met evt. vermelden van bijv. glutenvrij.

Het adres is Slangenburg 3, maar de ingang is aan het Lunenburgplein).
Cor den Dopper: cjdendopper@gmail.com
Idelette Reehorst: ideletter@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts