SeniorWeb: de computerhulp voor u 

Bron: Seniorweb

De digitale wereld maakt het leven leuker en makkelijker. SeniorWeb helpt u uw weg te vinden in de snel veranderende digitale wereld met tips en stap-voor-stapuitleg. 
Over SeniorWeb.


SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 470 leslocaties en 2.800 vrijwilligers. Al meer dan 25 jaar maken wij senioren wegwijs in de snel veranderende digitale wereld. Onze leden waarderen dit al jaren met een ruime 8 en daar zijn wij erg trots op! 


Begrijpelijke stap-voor-stapinformatie 
Of u nu uw digitale vaardigheden wilt ontwikkelen, op zoek bent naar praktische oplossingen of naar achtergrondinformatie: SeniorWeb helpt u verder. Wij leggen u alles stap voor stap uit.

Bijvoorbeeld over Windows 10 of 11, tablets en smartphones, WhatsApp, veilig internetten en meer. Met onze informatie op de website, in tijdschrift Enter en onze online cursussen kunt u direct aan de slag.  Computerhulp die bij u past .


Hebt u een computervraag of een vraag over een digitaal onderwerp? Onze geduldige vrijwilligers van PCHulp en Leren aan Huis staan voor u klaar! U kiest de vorm van PCHulp die bij u past: via internet, telefonisch of aan huis. 

U kunt ook terecht bij een van onze 470 leslocaties in het hele land voor computerhulp, technische ondersteuning en voor handige (online) cursussen, workshops en inloopuren.

Onze vrijwilligers helpen u graag. Deze locaties vindt u op de website van SeniorWeb:
https://www.seniorweb.nl/cursussen/computerles-in-de-buurt.


Informatie en aanmelden 6 maanden gratis lidmaatschap
Al 150.000 mensen zijn lid en waarderen ons lidmaatschap al jaren met een 8!

Wilt u ook lid worden? Maak nu 6 maanden gratis* kennis met via  http://wwww.seniorweb.nl/senioren of neem contact met ons op
via 030 – 276 99 65. We helpen u graag! 


Uw profiteert 6 maanden lang van:
 Hulp via internet, via de telefoon of bij u thuis
 Volg online cursussen, thuis of in de buurt
 2 x computertijdschrift Enter
 Wekelijks informatieve nieuwsbrieven
 Deskundige controle van verdachte mails
 Voordelige computerboeken en accessoires kopen
*Het gratis lidmaatschap kan alleen worden afgesloten door mensen die nog geen SeniorWeb-lid zijn en nog nooit SeniorWeb-lid zijn geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts