Informatie over Salios

Bron: Salios.

Krachtige zorgorganisatie

Het Parkhuis, Het Spectrum en Swinhove Groep zijn per 1 april 2024 samengegaan in Salios.

We zijn klaar voor de toekomst als één krachtige organisatie. Deze stap betekent dat ouderen en revalidanten in onze regio kunnen blijven rekenen op goede zorg, nu en in de toekomst. Voor onze (toekomstige) medewerkers opent dit deuren naar meer groei en kansen in hun loopbaan. En als Salios zoeken we actief de samenwerking op met anderen in de zorgketen.

Wij zijn Salios

Bij Salios draait alles om zorg op maat voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen in de regio Dordrecht – Zwijndrecht. We bieden een breed scala aan ondersteuning, van preventie tot intensieve zorg. Onder de cliënten die op ons kunnen rekenen zijn ouderen die moeten revalideren, oudere mensen met psychiatrische problemen, mensen met dementie (ook op jonge leeftijd), mensen met het Korsakov-syndroom en mensen die in een hospice verblijven.

Zorg op maat

Als cliënt kunt u rekenen op de zorg van Salios wanneer u nog thuis woont of wanneer thuiswonen niet meer gaat.
Uw individuele wensen en behoeften staan centraal. Onze medewerkers werken nauw samen met u, uw familie en vrijwilligers om de beste zorg te kunnen leveren. We onderzoeken ook hoe technologie kan bijdragen aan de zorg, zodat we u en onze medewerkers nog beter kunnen ondersteunen.
Onze zorg- en dienstverlening
Op dit moment wordt gewerkt aan het samenvoegen van de drie voormalige organisaties. Het vormgeven van een nieuwe organisatie kost tijd. In de tussenliggende periode kunt u erop rekenen dat onze zorg- en dienstverlening gewoon doorgaat zoals u bent gewend. Volledige informatie over wat wij bieden is in deze periode nog steeds te vinden op de afzonderlijke websites van de voormalige organisaties.

Meer informatie op https://www.salios.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts