Dordtse Informatie Markt 15 oktober 2022

(Bron: Dordt Centraal)

Informatie nodig over het krijgen van hulp bij schulden, armoede en problemen rondom energie?

Op zaterdag 15 oktober van 12.00 tot 16.00 uur wordt in het pand van Sport 2000, Statenplaats 14-18, de Dordtse Informatie Markt (DIM) gehouden.

Diverse hulpinstanties zijn aanwezig om gerichte informatie te geven aan iedereen met vragen. En er is nog meer te doen: de bekende Dordtse schrijver en journalist/columnist Kees Thies geeft een aantal door hem geschreven en gesigneerde boeken weg.

Verder is er livemuziek, staat er koffie, thee en fris klaar en wordt er soep opgediend. Kinderen kunnen knutselen terwijl er met elkaar of de wethouders Tanja de Jonge en Peter Heijkoop kan worden gesproken.

De informatiemarkt wordt georganiseerd door het DIM-comité bestaande uit Inge Stevens, Kitty Kruger, Marije Schnabel, Jacqueline van den Bergh, Franciske van Vugt en Margret Stolk.

Zij hebben de krachten gebundeld omdat momenteel veel mensen in de problemen komen. Daarnaast zien zij ook hoe veel mogelijkheden nog steeds niet benut worden door burgers.

“We willen heel graag dat men de weg weet te vinden naar de instanties die hulp kunnen bieden. Met de Dordtse Informatie Markt hopen we dan ook veel mensen én instanties te bereiken. Het kan op die manier een win-win-win-situatie opleveren.”

Armoede Dordrecht
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts