Bijeenkomst 3 ouderenbonden 18 april 2024

Bijeenkomst over mantelzorg voor senioren op donderdag 18 april
‘Mantelzorg? Dat doe je gewoon!’


De drie ouderenbonden in Dordrecht organiseren in samenspraak met de Adviesraad WMO & Jeugd hun volgende gezamenlijke bijeenkomst over het thema mantelzorg.

Veel ouderen hebben of krijgen met mantelzorg te maken. Maar wat is het eigenlijk en wat brengt het met zich mee? Hoe hou je het vol? Welke hulp en ondersteuning is er in Dordrecht beschikbaar?


Enkele deskundigen van MEE Mantelzorg en van de gemeente komen daarover spreken. En natuurlijk is er ook gelegenheid om uw vragen over mantelzorg te stellen.


U bent van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst over dit belangrijke onderwerp bij te wonen. Ook geïnteresseerden die geen lid zijn van een ouderenbond zijn van harte welkom.

De bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 18 april van 14.00 – 16.00 uur in woon-en zorgcentrum De Merwelanden, Haringvlietstraat 515 in Dordrecht (met de bus lijn 4 naar
de Staart).

Graag aanmelden van te voren bij het secretariaat van de Dordtse Seniorenbond (Rob Nabarro)  tel. 06-44404880 of (bij voorkeur) via e-mail dsbsecretaris@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts